Producatori

Newsletter

Confidențialitate

1. Termeni generali

Politica confidențialitații “așa cum este” se aplică site-ului magazin-mobila.com. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

www.magazin-mobila.com ESTE UN MAGAZIN DE DESFACERE "EN-DETAIL" (COMERT CU AMANUNTUL).

2. Datele Dvs.

2.1. Pentru a utiliza serviciile noastre trebuie să completați formularul nostru de înregistrare

2.2. Principalul nostru scop în a aduna datele Dvs. personale este ca Dvs. să aveți o experiență cât mai ușoară și mai placută în utilizarea serviciilor noastre. Acest lucru ne îndreptațește să oferim servicii și caracteristici care cu siguranța răspund nevoilor Dvs. și să procedăm de așa manieră încât utilizarea serviciilor noastre să reprezinte o experiența simplă și rapidă.

2.2.1. Dacă alegeți să cumparați pe site-ul nostru, noi adunam informațiile despre modul Dvs. de a cumpăra, comentariile despre produse, feedback privind serviciile oferite.

2.2.2. Dacă alegeți să vă prezentați opiniile sau dacă vreți să faceți comentarii, noi selectam informațiile Dvs. si in măsura in care acestea corespund regulilor de publicare (referitor la limbaj, detalii, etc ) le vom face publice.

2.3. Noi nu vindem și nici nu închiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe parți. Din păcate, nu vă putem asigura că datele Dvs. personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decât cele descrise de noi în Politica de Confidențialitate, și asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fără a limita cele afirmate anterior) putem fi forțați să dezvaluim anumite informații guvernului sau unor terțe parți în anumite circumstanțe, sau pot fi cazuri când o terța parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

3. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECțIA DATELOR PERSONALE

3.1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, magazin-mobila.com, va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet si a serviciilor de furnizare bunuri și servicii.

3.2. În momentul creării contului aveți posibilitatea de a opta pentru primirea de informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casuței corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

3.3. magazin-mobila.com va putea transmite terților unele dintre datele furnizate de către Dvs. numai în condițiile precizării scopului acestei transmiteri și cu acordul prealabil al Dvs., cerut în mod explicit

3.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem.

3.5. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința Dvs, pe care sa o trimiteți prin e-mail la adresacomenzi@magazin-mobila.com

4. Controlul parolei Dvs.

4.1. Excepție făcând cele menționate în această rubrică, nu puteți dezvălui parola Dvs. unei terțe părți nici să o imparțiți cu o terță parte. Dacă nu mai aveți control asupra parolei Dvs. pierdeți controlul asupra informațiilor Dvs. și puteți suporta consecințele unor acțiuni interpretate ca fiind ale Dvs.

4.2.Astfel că, dacă parola Dvs. nu mai este sigură din orice motiv, ar trebui sa o schimbați imediat.

Prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înștiințare prealabila și fără îndeplinirea vreunei alte formalitați față de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afișarii acesteia în cuprinsul Politicii de confidențialitate.

După cum reiese mai departe, acest acord se aplică site-ului nostru www.magazin-mobila.com.

Acest acord de utilizare (numit de acum înainte “prezentul acord”) conține reguli obligatorii aplicabile oricărei persoane care utilizează serviciile noastre.

Prezentul acord intră in vigoare imediat după ce ați confirmat acceptarea termenilor printr-un click pe tasta “Accept” (de acum înainte “tasta Accept”).

În eventualitatea în care nu acceptați noii termeni ai prezentului acord, aveți dreptul de a-l refuza în mod unilateral, caz în care pierdeți automat dreptul de a utiliza contul Dvs. pe Internet.

În cazul în care totuși continuați să utilizați serviciile site-ului nostru și după modificare, acest lucru înseamnă că ați acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificările survenite.
Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul prezentului acord, obligațiile prevazute de acesta sau orice alte întrebari referitoare la operațiile desfășurate în cadrul licitației pe Internet, puteți întreba la adresa de
mail comenzi@magazin-mobila.com

Conditii de retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele

 • "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

 • "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"


In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund intrutotul dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, suportand insa costul returului. Suntem siguri ca acest lucru aflat in concordanta cu legea romana nu va cauza nici o neplacere, ci dimpotriva relatiile dintre noi vor deveni mai apropiate.

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale, sa nu fie folosit, sa nu prezinte lovituri, zgarieturi sau pete, documentele care l-au insotit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda  trebuie sa urmati urmatorii pasi:

 • va autentificati cu userul si parola si intrati in contul dvs.

 • retrimiteti pe adresa de mail comenzi@magazin-mobila.com detaliile comenzii, dupa care descrieti / identificati produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati

 • confirmati cantitatea si indicati modalitatea prin care doriti sa primiti contravaloarea produselor returnate:
  - mandat postal pentru care trebuie specificata adresa, numele si numarul de telefon
  - ordin de plata pentru care trebuie specificat numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura !)

Pentru oricare din cele doua variante: mandat postal sau ordin de plata, este necesar sa ne trimiteti produsele printr-o firma de curierat rapid sau Posta Romana,respectand urmatoarele indicatii:

 • ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti ( puteti sa folositi ambalajul trimis de noi ) si mentionati pe exteriorul coletului datele Dvs sau numarul facturii din care provin

 • coletele se trimit catre ................. la adresa .......................................... (stabilita de comun acord)

Din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs.

Restituirea banilor prin transfer bancar se va face in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data primirii coletului, iar prin mandat postal in maxim 30 de zile calendaristice, taxa de transport a acestuia fiind suportata de dvs.

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA PRIN MODALITATEA ALEASA DE DVS. IN RETUR IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE.


IMPORTANT:

Va rugam sa respectati  termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.

Coletele trimise fara notificare din contul dvs., cu suma de ramburs mentionata sau fara elementele necesare identificarii returului inscriptionate pe ambalaj  NU vor fi acceptate.

Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.

ATENTIE ! : Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului (magazin-mobila.com) trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.

Puteti face acest lucru la: Telefon:.0728639782.. sau e-Mail: comenzi@magazin-mobila.com

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din productia proprie.


Certificatele de garantie sunt emise de catre Magazin-Mobila.com.Informatii despre produs

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile/dimensiunile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

Preturile afisate pe site includ TVA.

Informatii disponibile la serviciul de relatii cu clientii

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

 • comenzi livrate incomplet sau incorect

 • livrari intarziate

 • produse ce sunt deteriorate (colete ce prezinta deteriorari trebuiesc anuntate in maxim 24 de ore)Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si magazin-mobila.com va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Securitatea datelor

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al UTILIZATORULUI.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.(VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE). In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

SITE:
Site-ul
www.magazin-mobila.com apartine companiei xxxxx, prin intermediul acestuia UTILIZATORUL avand acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre xxxxx

S.C.
xxxxxx SRL
persoana juridica cu sediul in .................................., RO .................... si J.........../........./......... va fi denumit in continuare magazin-mobila.com


UTILIZATORUL
Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

UTILIZAREA SITE-ULUI
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre magazin-mobila.com, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de magazin-mobila.com ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. Magazin-mobila.com este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale magazin-mobila.com, prevazute de legislatia in vigoare.Utilizarea abuziva

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii magazin-mobila.com.

 

ANPC: http://www.anpc.gov.ro/