Producatori

Newsletter

 

•••   ACTUALIZARE 2018 ••• PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL •••

 

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Mobkraft COM SRL, numai in scopul declarat al acestui site.

Politica confidențialitații “așa cum este” se aplică site-ului Mobkraft.ro. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

 

VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE !

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

 1. Datele Dvs.

1.1. Pentru a utiliza serviciile noastre trebuie să completați formularul nostru de înregistrare.

1.2. Principalul nostru scop în a aduna datele Dvs. personale este ca Dvs. să aveți o experiență cât mai ușoară și mai placută în utilizarea serviciilor noastre. Acest lucru ne îndreptațește să oferim servicii și caracteristici care cu siguranța răspund nevoilor Dvs. și să procedăm de așa manieră încât utilizarea serviciilor noastre să reprezinte o experiența simplă și rapidă.

1.2.1. Dacă alegeți să cumparați pe site-ul nostru, noi adunam informațiile despre modul Dvs. de a cumpăra, comentariile despre produse, feedback privind serviciile oferite.

1.2.2. Dacă alegeți să vă prezentați opiniile sau dacă vreți să faceți comentarii, noi selectam informațiile Dvs. si in măsura in care acestea corespund regulilor de publicare (referitor la limbaj, detalii, etc ) le vom face publice.

1.3. Noi nu vindem și nici nu închiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe parți. Din păcate, nu vă putem asigura că datele Dvs. personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decât cele descrise de noi în Politica de Confidențialitate, și asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fără a limita cele afirmate anterior) putem fi forțați să dezvaluim anumite informații autoritatilor competente sau unor terțe parți în anumite circumstanțe, sau pot fi cazuri când o terța parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

2. Controlul parolei Dvs.

2.1. Excepție făcând cele menționate în această rubrică, nu puteți dezvălui parola Dvs. unei terțe părți nici să o imparțiți cu o terță parte. Dacă nu mai aveți control asupra parolei Dvs. pierdeți controlul asupra informațiilor Dvs. și puteți suporta consecințele unor acțiuni interpretate ca fiind ale Dvs.

2.2.Astfel că, dacă parola Dvs. nu mai este sigură din orice motiv, ar trebui sa o schimbați imediat.

Prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înștiințare prealabila și fără îndeplinirea vreunei alte formalitați față de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afișarii acesteia în cuprinsul Politicii de confidențialitate.

După cum reiese mai departe, acest acord se aplică site-ului nostru www.MobKraft.ro.

Acest acord de utilizare (numit de acum înainte “prezentul acord”) conține reguli obligatorii aplicabile oricărei persoane care utilizează serviciile noastre.

Prezentul acord intră in vigoare imediat după ce ați confirmat acceptarea termenilor printr-un click pe tasta “Accept” (de acum înainte “tasta Accept”).

În eventualitatea în care nu acceptați noii termeni ai prezentului acord, aveți dreptul de a-l refuza în mod unilateral, caz în care pierdeți automat dreptul de a utiliza contul Dvs. pe Internet.

În cazul în care totuși continuați să utilizați serviciile site-ului nostru și după modificare, acest lucru înseamnă că ați acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificările survenite.

 

Nota: Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul prezentului acord, obligațiile prevazute de acesta sau orice alte întrebari referitoare la operațiile desfășurate în cadrul licitației pe Internet, puteți întreba la adresa de mail office@mobkraft.ro