Producatori

Newsletter

★★★ Livrarea produselor ★★★

 

✔ Livrarea se poate face prin curier rapid, tariful fiind stabilit de Curier sau cu mijloace proprii

.Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 15 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavostra.

✔ Livrarea se face intre orele 9.00-17.00 , daca in acest interval nu sunteti acasa , va rugam sa specificati o alta adresa pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

✔ Taxa transportului va fi suportata de catre client.

✔ Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1200RON transportul este GRATUIT in limita a 60 km.

✔ Pentru distante mai mari de 60 km. costul livrarii se stabileste de comun acord in functie de valoarea comenzii plasate/termen de executie/distanta.

✔ Pentru Bucuresti si Ilfov Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. ☀ Modalitatea de plata a diferentei de pret la livrare ☀

Numerar la livrarea coletului. 

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Numerar la livrarea comenzii prin mijloace proprii. ☀ Promotii si concursuri ☀

 Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

 De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

 In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.


 Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.